Kraambedcontroles

IMG_9874.JPGNa uw bevalling komen wij de eerste week regelmatig bij u langs om u en uw pasgeboren baby te controleren. Dit doen wij in samenwerking met de kraamverzorgster. Wij staan ook in het kraambed 24 uur per dag voor u ter beschikking.

De kraamverzorgster is er voor de dagelijkse begeleiding. Zij zal de eerste 7-8 dagen na uw bevalling een aantal uren per dag bij u langs komen. 

Een kraamverzorgster doet de dagelijkse controles bij de kraamvrouw. Daarnaast zal ze u veel uitleggen over de verzorging van een baby, helpen bij de voeding en al uw vragen beantwoorden. Indien nodig zal zij contact met ons op nemen.

Tongriempje

Een te kort tongriempje bij uw pasgeboren baby kan niet alleen problemen geven bij de borstvoeding, maar kan ook op latere leeftijd leiden tot problemen (o.a. met spraak en gebitsproblemen). In onze praktijk zijn 5 verloskundigen bevoegd tot het klieven van tongriempjes. Zij kunnen dit dus ook doen bij uw kindje. De verloskundige zal aangeven als zij denkt dat het nodig is om een tongriempje te klieven.