Werkwijze en Werkgebied

IMG_9680.JPG

- Onze zorg passen we zo veel mogelijk aan naar jouw wensen -

Binnen onze praktijk werken we op een creatieve en vernieuwende manier, waarbij iedere zwangere voor ons uniek is.

We respecteren onze cliënten en bieden ze veiligheid en structuur en de luxe van alle verloskundige zorg onder één dak, met als doel dat iedereen met voldoening terug kan kijken (op de geleverde zorg).

Wij proberen dat u tijdens de zwangerschap ieder van ons heeft ontmoet, zodat je bij de bevalling geen vreemd gezicht ziet. Echter wanneer jij zelf de voorkeur hebt maar een paar van ons te ontmoeten kan dat ook. Onze zorg passen we zo veel mogelijk aan naar jouw wensen.

Alle verloskundige zorg onder één dak

Praktijk Aleida biedt u alle verloskundige zorg onder een dak en is hiermee vooruitstrevend
Wij werken cliëntgericht en zijn laagdrempelig bereikbaar. Voor controles en echo's kunt u op elke werkdag bij ons terecht en wij bieden u ook een avondspreekuur aan op donderdagavond.

Voor extra informatie over de zwangerschap en bevalling bieden wij u ook twee informatieavonden aan. 

Daarbij heeft Aleida ook een echocentrum. Wij werken uitsluitend met medisch opgeleide, gecertificeerde echoscopistes. Aleida is aangesloten bij de Stichting Prenatale Screening Zuid-West Nederland en is hiermee in de directe omgeving de enige praktijk die zelfstandig, onder eigen naam, de volledige Prenatale Screening (Combinatietest en 20-weken Echo) mag uitvoeren. Praktijk Aleida heeft dus álle echo's in eigen beheer.

Werkgebied

Wij werken vanuit onze hoofdlocatie in Schiedam, maar ook als je in de omgeving van Schiedam woont ben je van harte welkom. Ons werkgebied omvat Schiedam, Vlaardingen, Overschie en Rotterdam-West. 

Staat jouw woonplaats er niet bij? Twijfel je of jouw adres binnen ons werkgebied valt? Bel ons dan gerust!

Kwaliteitszorg

Praktijk Aleida is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen: de KNOV.
Daarnaast zijn alle verloskundigen geregistreerd in het BIG-register en staan wij ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Verloskundigen.
Dit betekent dat we verplicht zijn om ons regelmatig bij te scholen, zodat we altijd op de hoogte zijn en blijven van nieuwe ontwikkelingen en dat we regelmatig onze vaardigheden opnieuw bijscholen.