010 – 2040 488     SPOED 06 – 5141 6680 praktijk@aleidaverloskunde.nl
Esther

Hele fijne begeleiding. Ik voelde me bij jullie direct op mijn gemak en had vertrouwen in de bevalling. Heel prettig was ook dat de 20 weken echo bij jullie gedaan kon worden alsook het bloedprikken. Zeer fijne begeleiding tijdens de bevalling. Tijd voor uitleg was er niet. Ik had al 6cm ontsluiting toen de verloskundige kwam. Het ging allemaal heel snel. Uitleg was dus ook niet nodig. Begeleiding wel en die was super. Ik heb veel informatie gehad tijdens de voorlichtingsavond over pijnbestrijding en bevallen. Ook de folders die ik kreeg van de Aleida waren behulpzaam.

Nienke

Ik voelde mij altijd welkom in de praktijk. Ook verloskundigen bij wie ik niet op het spreekuur kwam, vroegen tussen hun afspraken door hoe het met me ging. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Ook zorgde vooral Renee ervoor dat onze oudste dochter zich ook zeer welkom voelde in de praktijk, ze heeft verschillende ballonnen en kleurplaten gekregen.

Yvette

Heel tevreden over de zorg die wij hebben ontvangen van het Aleida Team tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamweek. Een professioneel en prettig team. Zowel voor de eerste als tweede zwangerschap hebben wij voor Aleida gekozen (omdat wij zo tevreden waren over de eerste ervaring). Zeker aan te bevelen!

1 2